Economia Crítica

Economia crítica (Texto provisional no aprobado en comisión)

Reflexionar sobre qüestions econòmiques, des d’una perspectiva crítica y alternativa a la actual cultura econòmica de mercat que serveixi al món del treball y de la ciutadania i no al món del capital i especialment al financer, com ara.

Proposta de dos línees de treball:

· Anàlisi i denuncia de la situació econòmica. De com els organismes mundials del capital i els seus governs estan fent recaure sobre el poble el pes de la mal anomenada crisi. La comissió impulsaria xerrades i debats públics per a totes les persones del barri.

· Donar resposta a la pregunta ¿quina economia volem? Tenint en compte que el sistema de mercat som totes, si comencem a canviar la nostra forma de pensar, de ser i d’actuar en relació als nostres diners, les nostres relacions econòmiques, al nostre consum… canviaria el funcionament i la direcció que prendrà el model econòmic del futur. La comissió impulsaria xarxes d’intercanvi, cooperatives de consum, de treball, de crèdit; banca ètica, el consumo responsable y el decreixement com a camí cap a la sostenibilitat. (Acta del 12.06.2011)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s