Propera Assemblea de barri aquest dg 14 d’abril

Horari: de 18 a 20.30 hIMG_20110904_195454
Lloc: Ateneu Rebel, c. Font Honrada 32 – 34
S’iniciarà l’Assemblea de barri amb puntualitat
S’agraeix si la gent porta begudes i pisculabi per compartir!


Us animem a participar a la propera Assemblea de barri a on volem posar-nos al dia entre totes i tots del treball que s’està fent entre les diferents Comissions i grups de l’Assemblea, plantejar els reptes que es volen afrontar com els seus dubtes. També volem dedicar un espai a reflexionar sobre com veiem el moment actual de l’Assemblea de barri, i quines millores i reptes proposem. A més d’això, es faran una sèrie de propostes a deliberar i a decidir.
Es prega puntualitat. T’hi esperem!

Proposta d’ordre del dia:


I. Aprovació proposta ordre del dia i assignació de l’equip per a dinamitzar l’Assemblea.

II. Una posada en comú de les diferents línies de treball que estem impulsant des de les diferents Comissions i grups de treball de l’Assemblea. Exposar i debatre els dubtes que es puguin generar com els reptes que ens marquem a les diferents Comissions i grups de treball per els propers mesos.

Comissió de CooperaSec. Moment actual. Reptes que ens marquem.
Comissió Repensar Poble Sec. Moment actual. Reptes que ens marquem.
Comissió Trocasec. Moment actual. Reptes que ens marquem.
Xarxa de Suport Mutu del Poble Sec. Moment actual. Reptes que ens marquem.
Comissió d’educació. Moment actual. Reptes que ens marquem.
Comissió de Comunicació i difusió de l’ABPS. Moment actual. Reptes que ens marquem.
Comissió gestió de recursos. Moment actual. Reptes que ens marquem.
Comissió de Festa Major de l’ABPS. Moment actual. Reptes que ens marquem.

III. Reflexionar sobre el moment actual de l’Assemblea de barri. A més dels reptes que estem treballant des de les diferents Comissions i grups de treball, valorar si detectem mancances en alguns espais que pensem hauríem d’intervenir i incidir com Assemblea de barri, i com les afrontem. També reflexionar i detectar possibles mancances i/o possibles reptes a nivell de funcionament intern i de coordinació interna, que des de l’Assemblea de barri pensem s’hauria de treballar i/o millorar.

IV. Reflexionar sobre com concretem i quan les segones Jornades de reflexió estratègica de l’Assemblea de barri. Donar un pas més de definició estratègica de l’Assemblea de barri, per consensuar quina visió i línies estratègiques definim que hem de prioritzar per els propers anys.

V. Proposta de suport econòmic de l’ABPS al nou Ateneu cooperatiu del Poble Sec, La Base

Des de la Comissió CooperaSec de l’Assemblea de barri, una vegada finalitzat les Jornades formatives, el seu grup motor ha apostat per donar suport en la dinamització i enfortiment de projectes cooperativistes i d’economia solidària que s’engegui al barri. Vam decidir, veient la proposta de La Base > http://www.labase.info/a-fons-2/#objectius , que aquest projecte és estratègic per impulsar la nostra aposta de fer del Poble Sec un barri cooperatiu. Compartim els valors i principis de La Base, i des de La Base, disposarem d’un espai de reunió per a CooperaSec. A més, des de La Base s’ha impulsat un espai de trobada obert al barri, i per tant, també obert a les activitats que des de l’Assemblea de barri volem impulsar. Per això es vol disposar d’una sala gran per poder-hi fer actes i assemblees nombroses. Alhora pensem que és un projecte estratègic pel barri més enllà de la part d’infraestructura, ja que serà un espai de debat, formació, trobada, … obert diàriament.

Però per fer possible això, La Base necessita d’unes inversions inicials per acondicionar el local a on pugui desenvolupar-se.

L’Assemblea de barri del Poble Sec disposa a data d’avui (dg 7 d’abril del 2013) d’un saldo de 2.872,36€.

Proposem que es faci un donatiu de 500,00€ i un préstec a 3 anys de 500,00€ a La Base, com a suport de l’Assemblea de barri del Poble Sec a aquest nou Ateneu cooperatiu del Poble Sec, que ens permetrà disposar d’una nova infraestructura autogestionada i comunitària al barri, i ens generarà sinergies per les activitats que volem impulsar des de l’Assemblea de barri: ja sigui com un espai on poder realitzar les assemblees, un punt de referència de CooperaSec al disposar d’un espai físic a on desenvolupar les seves activitats, com d’altres propostes que es pugui generar en el marc de l’Assemblea de barri, i que podem disposar d’aquest nou espai al barri.

Amb aquesta proposta econòmica de suport, fa que l’Assemblea de barri es quedi amb un saldo de 1.872,36 euros, saldo que es considera que és necessari com a previsió dels diners que s’haurà d’avançar per les activitats de la Festa Major jl 2013 a on l’Assemblea de barri participa, com d’altres possibles necessitats que pugui tenir.

Veieu adient que s’aprovi aquesta proposta? Esmenes a fer?

VI. Concretar la data i possible esquema / format d’unes Jornades específiques per parlar i deliberar sobre com entenem la participació en el marc de l’Assemblea de barri i les seves possibles opcions / orientacions / visions que poden haver sobre aquest tema.

VII. Propera Assemblea de barri. Qui la dinamitza? A on les fem? Anem a les places? Pros i contres

VIII. Varis

Si vols introduir algun nou tema, agrair que ens ho enviïs al correu-e apsdinamitzacio@gmail.com

Anuncios

Una respuesta a “Propera Assemblea de barri aquest dg 14 d’abril

  1. Reblogged this on La Seca.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s