[Acta Assemblea de Barri Poble Sec: 2 DES 2012]

* Descarrega’t aquí l’acta de l’assemblea i la valoració de la Vaga General

Convocatòria de la següent assemblea:

 Es crea un grup de treball per repensar l’assemblea de Poble Sec i extrapolar les reflexions de cada comisió, es proposa que la pròxima assemblea sigui el 27 de Gener, havent, fins llavors, tingut temps de pensar en un altre format d’assemblea col.lectivament. El grup de treball està obert per si algú si vol sumar.

Valoració de la vaga del 14N

Es fa un relat de la convocatòria de poble Sec i es realitza una dinàmica per valorar-la, esperem que aquesta dinàmica pugui servir per a futurs convocatòries, és per això que adjuntem una graella de buidatge de la valoració.

Espai de Coordinació

Es fa un relat de l’espai on s’informa de la tria de 2 propostes d’eixos de treball coordinat: Bancs (a llarg termini) Sanitat (a curt termini). S’informa que hi van assitir 30 persones de 9 barris diferents. Les propostes sorgeixen perquè tots els barris treballin en conjunt en un mateix tema. S’informa que la següent reunió de l’espai de coordinació és el 14D i que el grup de Bancs es reunieix el 16D a les 11h, i el grup de Sanitat el 6D a Sant Pau.

Es valora en general la reunió, sobretot es valora que la comisió pensi una proposta per a transmetre a l’assemblea, però per altra banda també es comenten les sensacions sobre el resultat de la reunió. Tenint en compte que igual les propostes d’aquest espai no sempre quadraran amb els interessos o tasques actuals de l’assemblea de barri.

Cooperasec

S’informa que només queden 2 sessions, la d’habitatge el pròxim 12D on es demana ajuda per fer difusió, i la d’intervenció social el 19D. Es parla dela continuïtat que poden tenir les jornades i es convoca a tota la gent que ha participat a un sopar el 14D on es fará una clausura i una aposta cap endevant.

Des del grup Team TV es fa una crida a buscar o contactar amb editores de video per poder ajudar en l’edició del material. Es genera un debat entorn a la potencialitat del material que s’està recollint, i la posibilitat de fer una web, etc. Es parla que s’ha de pensar sobre què fer amb el material.

 Trocasec

El pròxim 16D hi ha el Trocanadal un espai d’intercanvi que busca trencar amb els valors consumistes d’aquestes dates i repensar-les, per a aquesta fita pot ser que hi hagi una obra de teatre que es diu «La Bojeria del Consum». El trocanadal serà al CC.Sortidor.

La XIC (xarxa d’intercanvi de coneixements) esta preparant l’inici d’uns tallers per començar amb la seva activitat. Els tallers son sobre fotografia; comuniciació 2.0. adreçada a associacions del barri; Eines de salut mental i emotiva. La intenció de la XIC es posibilitar que la gent participi gratuïtament dels tallers, i alhora s’involucri ja que l’intercanvi és oferir un altre conexiement i aixi poder oferir més tallers en el futur, o bé, oferir suport en les activitats montades en el trocasec.

Arrel de l’últim Trocasec hi ha hagut un malentés amb el Zona Sec. El grup ens explica la gestió que s’ha fet.

Xarxa de Supot mutu

Està anant molta gent a l’assesoria col.lectiva de la Xarxa de suport, estan aparagent casos de desnonaments i temes relacionats amb l’accés a l’habitatge.

La gent de la xarxa està desbordada i demana suport, la reunió es el segon i quart dimarts del mes a les 20h a l’Associació de Veïnes.

Vaga de telefónica

Informen del fi de la vaga, però inici de la lluita. Ja han situat la seva situació i intentarán aconseguir una mediació pel cas de Marcos. Llegim comunicat.

 Festa Major

El pròxim dilluns dia 10 a les 20h al Bar Domingo es convoca reunió del grup per preparar la Festa major. Es demana a totes les comisions que pensin en activitats de cara a la festa major. Alhora es demana que es pensi en un pregó i també en el tema del cartell per proposar-ho a la següent reunió.

La plaça dels ocellets està agafada, s’hauria de pensar en alternatives de lloc o de plaça.

 Nou projecte

El nom del nou projecte finalment es LA BASE – Ateneu cooperatiu del P.Sec, vol acollir empreses cooperatives, que sigui un espai pel barri, elaborar una web, fer una campanya pública per aconseguir 100 socis. De moment s’està pensant en la cooperativa de consum, un bar, l’espai de criança, actes i cineforums, espai de co-working, etc. Estan mirant 2 espais, ja ho anirán explicant.

Eleccions

Es fa una valoració del procés de les eleccions.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s