Dissabte 20 d’octubre | CooperaSec: Finançament ètic

DISSABTE, 20 D’OCTUBRE DE 2012, DE 10 A 14:00 H
A L’ATENEU REBEL (C/ FONT HONRADA, 32-34)

Veure plánol

La 5ª sessió de CooperaSec està orientada a formar-nos a l’àmbit del cooperativisme i de l’economia solidària en els aspectes claus per examinar la viabilitat econòmica i financera d’un projecte d’economia solidària en el marc d’una societat cooperativa.

També es vol donar a conèixer diferents instruments i productes financers de l’entorn cooperatiu que ja estan en funcionament, i poden ser una bona eina per ajudar financerament l’impuls de nous projectes al nostre barri.

Jornada adreçada a persones emprenedores amb perspectives d’iniciar un projecte d’economia cooperativa al barri del Poble Sec

Objectius:

  • Donar a conèixer les característiques específiques del règim econòmic en les cooperatives.
  • Aprendre a estructurar un Pla econòmic i financer del projecte com a part fonamental del Pla d’empresa. Dissenyar un Pla de finançament inicial, un Pla d’Inversió inicial, un Pressupost de tresoreria provisional i un balanç de situació, compte de pèrdues i guanys provisionals dels primers tres anys, i com calcular el punt d’equilibri o punt mort.
  • Informar sobre les vies de finançament específiques del model empresarial cooperatiu. Analitzar les diferents modalitats de finançament propi i aliè de la societat cooperativa.
  • Crear un espai d’interacció i construcció de xarxa que possibiliti enfortir la viabilitat econòmica i financera de propostes d’economia solidària que es puguin generar al Poble Sec.

Participen:

Com podem desenvolupar propostes per enfortir la viabilitat econòmica i financera de projectes cooperativistes i d’economia solidària al Poble Sec?

T’hi esperem!!

Per a mès informació: http://cooperasec.wordpress.com/financament-cooperatiu/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s