Divendres 15J [ III Jornades Repensar Poble SEC ] Especial Repensem el Turisme

Des de la Comissió Repensar Poble Sec de l’Assemblea de barri ens agradaria molt comptar amb la vostra presència i participació a les III Jornades Repensar Poble Sec.

En aquesta tercera edició de les jornades volem tornar a obrir un espai de trobada i debat entre el texit veïnal i associatiu del barri i la ciutat, en aquesta ocasió sobre l’impacte del turisme als barris.

Com a benvinguda farem la projecció d’un curt (Sombras Xinas 16′) del Taller Postcul que reflexiona sobre el procés de transformació del barri del Raval viscut en els últims anys. Tot seguit, iniciarà la Taula Rodona amb les intervencions de membres de l’AVV de l’Òstia (Turisme: benefici o malefici?) i de l’AVV del Gòtic (La Rambla: zona zero del turisme a Ciutat Vella). A ambdos barris porten anys vivint el fenomen del turisme, així com reflexionant i actuant al voltant de les seves virtuds i amenaces. També contarem amb la participació de Jordi Bonet president de la FAVB i investigador de l’IGOP, d’un membre del Col·lectiu d’Accions Urbanes i, en el debat posterior, de tots vosaltres.

Pensem que en el context actual pot ser molt útil generar aquest debat al nostre barri, obrint un espai de trobada, reflexió i debat entre diferents veïns, entitats, associacions i col·lectius que ja estan incidint al barri i/o a la ciutat.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s