Una gran resposta:

Presentació de Cooperasec al Barri

Presentació CooperaSec, 24 de maig 2012

A la pregunta que vam llençar fa uns dies, “I tu, competeixes o cooperes?”,  la resposta va ser que gairebé 100 persones van assistir al Centre Cívic El Sortidor el passat dia 24 de maig per reflexionar sobre cooperativisme i economia solidària. D’aquesta manera, es van evidenciar les ganes de fer del nostre un barri que es signifiqui amb formes diferents, que ens allunyin del model capitalista i ens apropin a la importància de les persones, amb l’empoderamentcom a estratègia per a la recuperació de la dignitat col·lectiva i la construcció d’una realitat alternativa.

Des de CooperaSec  volem donar les gràcies als ponents, a la gent de l’Assemblea, a la gent del barri, a la gent d’altres barris; a totes les persones que  vau fer possible que la nostra presentació en societat fos un èxit.

Hem fet el primer pas, dels molts que ens queden, i volem compartir l’alegria per la il·lusió i les ganes que hi hem dipositat,  per les sinergies que van sorgir  amb persones i col·lectius que caminen com nosaltres, solidaris i convençuts que SÍ QUE ES POT.

Us agraïm el suport i us emplacem a les dues properes cites per continuar caminant juntes:

  • El proper dissabte dia 2, on compartirem taula rodona amb altres barris cooperatius dins el marc de les jornades  #femCOOP2012, organitzades pel Barri Cooperatiu de Sants. Aquí teniu el programa complert
  • La propera reunió de CooperaSec, que tindrà lloc el dimecres 6 de juny a les 19 h, al carrer Rades 27 (local de Germinal).
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s