I tu què fas? Competeixes o Cooperes?

Hi ha una altra manera d’organitzar-se, una altra manera de treballar, una altra manera de viure.

Amb equitat, solidaritat, suport mutu, creativitat i confiança, fem que els sistemes de producció, distribució i consum estiguin en mans de treballadores i treballadors, de veïnes i veïns (Cooperatives, Societats Laborals, Associacions, Auto ocupació…) donant el poder i l’acció a les persones.

Perquè sense una economia democràtica, no hi ha un poder democràtic; sense una altra economia, no hi ha un altre món possible.

Amb aquest esperit, un grup de persones del Poble Sec vam decidir començar a construir el barri que volem. Amb aquesta voluntat va néixer CooperaSec com a espai de reflexió, difusió, formació i acció entorn al cooperativisme i a l’economia solidària, amb l’objectiu d’impulsar propostes que ofereixin alternatives a les persones i famílies del nostre barri davant l’actual situació de crisi econòmica i de precarietat laboral.

Iniciem un llarg camí i ens agradaria fer-ho amb tu també. Per aquet motiu et convidem a la presentació de les primeres Jornades d’Economia Solidària i Cooperativisme, CooperaSec 2012, el proper 24 de maig a les 19 h a la sala d’actes del Centre Cívic El Sortidor.  

Explicarem i compartirem el nostre projecte CooperaSec i també comptarem amb la presència de Jordi Garcia Jané, cooperativista i membre de la Xarxa d’Economia Solidària; Iván Miró, de Barri Cooperatiu de Sants i David Díaz de Quijano, de la Cooperativa Germinal de Poble Sec, que ens parlaran de les seves experiències.

Cada persona té el potencial de ser subjecte del seu propi desenvolupament i l’apoderament ens donarà la força per construir alternatives.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s