Vaga en General – Zonasec


Amb la ressaca de la vaga i els mitjans de comunicació oficials tractant d’amagar l’aconteixement sota el fum dels contenidors podem confirmar que alguna cosa està sacsejant els fonaments d’aquesta societat. I és que finalment hem deixat d’assistir com a espectadores passives al desmembrament de l’Estat del benestar a mans del neolliberalisme.

Assistim a un context candent de màxima precarietat sòciolaboral on no tenen cap mena de cabuda les abusives mesures d’austeritat que ens han anat imposant els nostres enriquits representants, com tampoc té cabuda el retrocés històric en la conquesta dels drets humans, laborals, i especialment de la dona… i tot mentre en un gest de burla desconsiderada es concedeix l’aministia fiscal per a les grans fortunes i la classe políticia blinda els seus privilegis.El 29-M una marea humana d’allò més heterogènia va prendre el carrer, desbordant les expectatives de xifres en un moment crític, superant les simples reivindicacions dels sindicats majoritaris, portant a terme una intensa vaga social i de consum. Una jornada de protesta on una gran multitud va oferir una resistència pacífica i formidable i sense por ni en els moments de màxim caos o tensió dissuassòria.

I és que la por ha arribat als “de dalt”. Por que prenguem consciència dels nostres drets, por que deixem de sostenir la gran mentida que és la crisi. Por a que vulguem –i puguem– reconstruir una societat més justa i equitativa. Perquè cada cop som més persones i més conscienciades. Per això retoquen lleis i drets, per això censuren i amenacen, per això els antidisturbis practiquen una violència extrema amb armes noves, per això s’infiltren. I per això prenen mesures com la presó preventiva i la repressió per tot aquell qui es manifesti contra aquesta dictadura financera insoportable.

[Signat] Comité de Vaga del Poble Sec

Huelga en General 29M

Con la resaca de la huelga, y los medios tratando de ocultar tal acontecimiento bajo el humo de los contenedores, podemos confirmar que algo está agitando los cimientos de esta sociedad. Y es que por fin hemos dejado de asistir como espectadoras pasivas al despedazamiento del Estado de Bienestar a manos del neoliberalismo más voraz.
En un marco candente de máxima precariedad sociolaboral donde no tienen ningún tipo de cabida las abusivas medidas de austeridad que nos vienen imponiendo nuestros enriquecidos representantes, ni el retroceso histórico en la conquista de los derechos humanos, laborales, en especial de la mujer… a la par que en un gesto de burla desconsiderada conceden la amnistía fiscal para las grandes fortunas y la clase política blinda sus privilegios,
El 29M una marea humana de lo más hetereogénea tomó la calle, desbordando expectativas de cifras en un momento crítico; superadas las simples reivindicaciones de los sindicatos mayoritarios, llevando a cabo una intensa huelga social y de consumo. Una jornada de protesta donde la gran multitud ofreció una resistencia tan pacífica como formidable que no se acobardó ni en los momentos de máximo caos o tensión disuasoria de cargas policiales.
Y es que les ha entrado miedo a los de arriba. Miedo de que tomemos conciencia de nuestros derechos, miedo de que dejemos de sostener la gran mentira de la crisis. Miedo a que queramos -y podamos- reconstruir una sociedad más justa y equitativa. Porque cada vez somos más y más concienciadas. Por eso retocan leyes y derechos, por eso censuran, por eso amenazan, por eso la violencia extrema de los antidisturbios con armas nuevas, por eso se infiltran, por eso la prisión preventiva, las cabezas de turco y toda la represión para quien se atreva a manifestar en contra de esta dictadura financiera insoportable.

[Firmado] Comité de Huelga del Poble Sec

Anuncios

2 Respuestas a “Vaga en General – Zonasec

  1. Pingback: Vaga en General – Zonasec | Assemblea de Barri del Poble Sec

  2. Pingback: Vaga en General – Zonasec | Assemblea de Barri del Poble Sec

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s