#15Mlliure Manifestació i Concentració Audiència Provincial Barcelona

Dimarts 13d 18.30h pl Molino 19h Rbla Raval
19:30h Pl. Catalunya

Manifestació en solidaritat amb els encausats del Parlament i contra la repressió al moviment 15M

dimecres 14d 07:30h
Arc de Triomf

Aturem l’Audiència Provincial de Barcelona

Jo també estava al Parlament. Solidaritat contra la repressió i la criminalització del 15M

Hi ha 20 persones del moviment 15M encausades pels esdeveniments del dia 15 de juny al Parlament. Algunes d’aquestes persones ni tan sols estaven al lloc dels fets, però tenen imatges seves d’altres protestes socials. Ara estan a l’espera de si es celebra judici i la fiscalia demana condemna de 3 a 5 anys de presó per ‘atemptar contra els alts òrgans de la nació’.
200 persones mes del 15M també han estat “castigades exemplarment” amb multes de fins a 750€, amb acusacions absurdes.

Des de la pàgina 15mlliure.org podeus accedir a tota la informació en castellà i català, número de compte, cartells, convocatories, informació…

El 13 y 14 de Desembre tenim l’oportunitat de demostrar de nou nostra solidaritat amb les companyes detingudes pels fets del Parlament i no només amb elles, sinó amb tota la gent que està patint la repressió i que es castigada per portar a la pràctica les seves idees, ja sigui parant desnonaments o ocupant habitatges amb persones desnonades, acampant a les places, ocupant hospitals o duent a terme protestes laborals.

(*)
1. La querella interpuesta por Manos Limpias en la Audiencia Nacional denuncia a “Aquellas personas que han dirigido o han participado en el movimiento llamado “15M” o de los “indignados” o “Democracia Real ya” de tal forma que impidieron (…) acceder a los Diputados del parlamento de Cataluña (…) provocaron los tumultos en las sedes Municipales (…) en Madrid, Getafe, Alcalá de Henares y Alicante durante la constitución de las corporaciones, y han impedido (…) Resoluciones judiciales de Desahucio en Madrid (…) y en Barcelona y Palma de Mallorca, así como los responsables de la aplicación informática destinada a impedir desahucios judiciales y quienes concentrados frente al domicilio de la Alcaldesa de Valencia (…) la amenazaron de muerte verbalmente y mediante pintadas”.
Extraído textualmente de la querella de Manos Limpias

2. Los diputados que declaran son: Montserrat Tura i Camafreita (PSC), Joan Boada MASOLIVER (ICV), Gerard María FIGUERAS ALBA (CiU), Josep Maria LLOP y RIGOL (CiU), Jordi TURULL y NEGRO (CiU), Alfonso LOPEZ y TENA (SI), Ernest Maragall i Mira (PSC), Ana Isabel MARCOS y VILAR (CiU), Salvador Milà i Solsona (ICV) y Santi Vila y VICENTE (CiU).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s