Desnonament Aturat a Blai 45! Juntes podem! Sí se puede!

Gràcies a totes i tots els que heu vingut avui a solidaritzar-vos amb els veïns del carrer Blai. Entre totes i tots hem aconsseguit aturar el desnonament d’en Jonathan, la Marisa i la Wendy. Davant la violència dels bancs solidaritat veïnal!

Carta d’Agraïment pel suport al desnonament poble sec:
A totes vosaltres,

com moltes ja sabeu la Xarxa de Suport Mutu del poble sec ja fa uns mesos que camina, pensant, reflexionant, aprenent d’altres barris i d’altra gent.

Després d’uns mesos gestant-lo ens ha sobrevingut la posada en marxa del projecte i el matí del dia 16 de novembre hi ha hagut el primer desnonament en el que hem participat com a convocants.

Ha sortit molt bé, estem contentes i, tot i que encara no hem fet una valoració a fons, hem complert expectatives de treball i de resultats. Hem estat a gust tant entre nosaltres com amb la gent que heu vingut a donar suport a l’acció i, tot i que el temps de tardor amb pluja no acompanyava a sortir de casa cap al C.Blai tant aviat al matí, al final hem sigut unes quantes!!

Aquest desnonament, la xarxa, les ganes, els resultats i tot el camí que ens queda per fer és fruit de processos col·lectius entre nosaltres i entre la gent d’altres barris de Barcelona. Persones, assemblees i col·lectius que ja fa temps que caminen en la direcció del suport mutu davant de la precarietat i els abusos de poder, del treball de barri dia a dia i del treball en xarxa entre districtes, barris i pobles.

Us volem agrair el suport i la confiança en aquell matí de pluja, ha sigut important per a nosaltres veure’ns recolzades per la gent del barri i també per la gent d’altres zones de la ciutat!! No cal esperar més a dir-ho, JUNTES HO PODEM TOT!!

Aprofitem per mostrar la nostra solidaritat i total suport amb els alliberaments i les lluites que s’estan donant aquesta setmana. La política està al carrer!

Salut, força i suport mutu!

Xarxa de Suport Mutu del Poble sec

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s