Reunió amb els barris veïns per a organitzar juntes el 15 d’octubre

Dissabte 8 d’octubre 17:00hAv Mistral/Calàbria
(al barri de St.Antoni)

Hola barris veïns!
a la darrera assemblea de Sant Antoni vam començar a parlar de què volem fer el 15O des del barri. Entre d’altres coses vam valorar que les columnes d’aquesta zona de la ciutat podiem coordinar-nos per tal que la nostra presència fos important. La idea de moment no va més enllà de repetir, més ben organitzats, les columnes que vam protagonitzar a les manifestacions del juny. Però potser sorgeix alguna cosa més, potser ens ve de gust plantejar bé el recorregut i passar per algun lloc especial…

Per això us proposem de trobar-nos un dia per fer una reunió d’un grup de treball interbarris. Aquesta proposta us la fem a Raval, Poble Sec i Esquerra Eixample, però si creieu que algun barri més podria interessar-li, podeu reenviar-li el mail.

http://assembleasantantoni.wordpress.com/


Anuncios

Una respuesta a “Reunió amb els barris veïns per a organitzar juntes el 15 d’octubre

  1. Hola,
    algunes hem anat als Jardinets de l´Alguer, a la reunió per parlar del 15-O, a les 17h., i no em trobat a ningú de St. Antoni, ni de Poble Sec, ni de cap barri. Passats vint minuts, unes noies ens han dit que la gent estava al “forat de la vergonya”, fent no sé què d´un partit de futbol…Si us plau, si canvíeu el lloc de les assemblees, o creieu que els qui esteu ja sou suficients, comuniqueu d´alguna manera, perquè jo ara no he pogut anar a la trobada de treballadores de la Pça Catalunya! (Era a la mateixa hora). Més que res es tracta simplement de fer un twit dient que l´assemblea no seria a Avd. Mistral/Calàbria. Es tracta de saber que hi ha persones que s´apunten a fer coses, i que no ens podem comunicar de cap manera. Ara bé, si aquesta reunió ja tenia uns participants concrets, tampoc m´he assebentat. Creia que estava obert. En fi, no sé si servei d´alguna cosa dir que si us plau COMUNIQUEU ELS CANVIS, per evitar petites molèsties, que treuen les ganes de tornar-hi.
    Gràcies
    Anna H.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s