#18S ¡DEFIENDE LO PÚBLICO!

EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS. CONTRA EL #REFORMAZO
NO a la SUBMISSIÓ del SISTEMA POLÍTIC all SECTOR FINANCER

* Al Barri sortim tots junts de la Pl Sortidor després de l’assemblea que aquest diumenge 18 setembre començarà a les 17h!

 L’objectiu és protestar en contra de les retallades i privatitzacions amb finalitats lucratives dels serveis socials, sanitat, educació i cultura, medi ambient, justícia, etc… que ja estan afectant a la ciutadania en general. Aquest procés de retallades i privatització, que sofrim diàriament, és molt possible que segueixi el seu curs, i en els propers mesos es faci més evident, hem de fer sentir les nostres veus.
L’article 135.3 de la reforma constitucional consagra que el pagament per satisfer els interessos i el capital del deute públic gaudirà de prioritat absoluta. Els impostos recaptats per l’estat es destinaran prioritàriament a pagar un deute que els ciutadans no hem contret. Impostos amb els quals resultarà impossible pagar els ja retallats serveis públics: sanitat, educació, serveis socials, transports, etc…

El 18 de Setembre, surt al carrer!!!

La proposta és concentrar-se en diferents punts de la ciutat, representant de forma simbòlica cada un d’ells un sector dels que està patint retallades i marxar en columna cap plaça Catalunya a les 19h, per des d’allà, totes les columnes unides, marxaran en manifestació fins a Arc de Triomf.

Els punts de concentració i sortida són els següents:

  • Consorci d’Educació de Barcelona, ​​com a símbol de les retallades en Educació i Cultura. Sortida a les 18h30 des de Pl Urquinaona. <M> Urquinaona.
  • CAP Drassanes, com a símbol de les retallades en Sanitat. Sortida a les 18h des de la porta del CAP Drassanes. (<M> Drassanes / Paral · lel).
  • Institut de Ciències del Mar (CMIMA), com a símbol de les retallades en Medi Ambient. Sortida a les 18h des de la porta de l’Institut a Passeig Marítim de la Barceloneta, 37-49. (<M> Ciutadella).
  • Seu del Departament de Justícia, com a símbol de les retallades a Justícia. Sortida a les 18h des de la porta del Departament de Justícia, c. d’Aragó, 332.
  • Seu del Departament de Benestar Social i Família, com a símbol de les retallades en Serveis Socials. Sortida a les 18h des de la porta de la seu Departament Benestar Social i Família, Pl Pau Vila.

Des de Plaça Catalunya, el recorregut proposat és des de Plaça Catalunya, baixar per Via Laietana fins Pla de Palau, seguir fins a Ciutadella, pujant per Pg.Sant Joan, per acabar a Arc de Triomf.

CONVOQUEN: Comisió 18s Acampada BCN, Indignadas x los Recortes en Sanidad, Democràcia Real Ja Nodo BCN, Attac, MALESTAR 2.0 BCN

+ info:
Anuncios

2 Respuestas a “#18S ¡DEFIENDE LO PÚBLICO!

  1. Pingback: [Ordre del dia | ABPS 18Set] | Assemblea de Barri Poble Sec

  2. Pingback: [Ordre del dia | ABPS 18Set] | Assemblea de Barri del Poble Sec

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s