III Trobada de barris a Sagrada Familia 17Set

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

III Trobada
Assemblees de barri de Barcelona
Dissabte 17 set – 17h
Parc de la Sagrada Familia
<M>L5-L2-Sagrada Familia
* Sortida Sicilia, la plaça està entre Sicilia i Sardenya

Aquest dissabte ens trobarem de nou les 23 assemblees de barri que estem actives actualment a la ciutat de Barcelona. Volem que aquestes trobades siguin itinerants per les places on ens reunim per això aquest dissabte farem la trobada al Parc de  la Sagrada Família lloc de reunió setmanal de la Assemblea de Drets Socials del Eixample. La dinamització de la Trobada la portarem a terme una persona de cada assemblea que vam reunir-nos el passat divendres 9 per a definir entre tots l’Ordre del dia pel dissabte.

Com sabeu la tardor serà plena de mobilitzacions, el dissabte posarem en comú les diferents propostes que s’estan parlant a les places on ens reunim: #18S En defensa dels Serveis Públics, Stop Desnonaments, #15O Mega-Convocatòria, #20N …. i també parlarem, com no podia ser d’una altre manera, sobre la coordinació entre les assemblees de barri. 

Per a facilitar la posada en comú de totes les assemblees sobre el tema coordinació, s’ha proposat organitzar les intervencions al voltant de 7 punts: 1. Qui participa de l’espai de coordinació? // 2. Organs de Participació // 3. Representants / Delegades / portaveus / observadores  // 4. Presa de decisions // 5.  Temporalitat // 6. Relació amb les comissions tècniques de l’AcampadaBCN // 7. Relació amb les comissions temàtiques o sectorials.

L’objectiu és que sigui més fàcil trobar els punts en comú de cara a plantejar un redactat conjunt que pugui després baixar de nou als barris.

Us facilitem a continuació les 3 propostes que ara mateix hi ha consensuades a diferents barris. La de Sants que va a iniciar el debat, la nostra de Poble Sec que vam estar treballant aquest estiu i vam acabar de consensuar a la darrera assemblea del 4 de setembre, i un altra que ens ha arribat fa poc de la Assemblea del Raval:

És important que des de Poble Sec tinguem clar el posicionament de la nostra assemblea i coneguem el procés que s’està duent a terme. És amb la intenció d’animar i facilitar la nostra participació a les trobades de barris que hem recollit en aquesta entrada tota la informació de la què disposem.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s