Querella contra els abusos i agressions del 27M

Des de la Comissió Comunicació i Difusió compartim la información que ens ha arribat sobre els fets del 27M a Pl. Catalunya, per tal que els interessats tingueu coneixement.


“Hola a totes i tots. Des de la Comissió Penal del Moviment 15-M ens posem en contacte amb vosaltres per convocar-vos a una reunió el proper 14 de Setembre a les 20.00h que té com a objectiu planificar col·lectivament el procés de lliurament de la querella pels fets del 27 de Maig en el desallotjament de Pl Catalunya.

La reunió, a més d’informar a totes les persones que formaran part de la querella del calendari de presentació i dels tràmits que s’hauran de realitzar, pretén que entre totes definim de quina manera volem presentar o comunicar que la querella s’ha lliurat. Nosaltres tenim una proposta que volem compartir, però l’ideal seria que construíssim entre totes la manera en què respondrem als abusos i agressions que van tenir lloc el 27 de Maig.

A més, serà necessari parlar dels costos que està tenint i tindrà la presentació de la querella, els quals existeixen a pesar que l’equip d’advocades no tindrà remuneració personal cap.

Per tot això convoquem a les persones querellants i a representants de les assemblea de barri del 15-M a la reunió que tindrà lloc el proper 14 de Setembre a les 20 hs en la Casa de la Solidaritat (Calle Vistalegre, 15, Barrio del Raval).

Podeu confirmar la vostra presencia al mail querella27m@gmail.com

Salut!

Comissió Penal”

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s