Tornem a la Plaça Sortidor! Diumenge 4set a les 18h

El proper diumenge 4 de setembre a les 18h l’assemble de barri torna a la Pl. Sortidor.

Fa tan sols dos mesos i mig que a Poble Sec i a gran quantitat d’altres barris, viles i ciutats de tot el món- hem passat de la indignació generalitzada a l’acció i l’autoorganització.

Des de llavors, incomptables assemblees a les places de gairebé tots els barris i ciutats s’han reapropiat de la política dotant-la de nous continguts i formes a partir de la horitzontalitat, l’autogestió, la cooperació, etc. A Poble Sec encara que breu, la feina ha estat molt intensa: comunicant i difonent perquè no volem ser mercaderies en mans de polítics i banquers, fent accions de sensibilització al carrer, teixint xarxes de suport mutu, repensant quin és el model de barri que volem, com volem reconstruir el moviment veïnal, i sobretot generant molts moments de discussió i debat polític.

Malgrat aquesta renovada onada de protesta i autoorganització el govern no ha cedit en l’onada privatitzadora i de retallades a l’estat del benestar: la recent aprovació d’EROs als centres de salut, la polèmica en el pagament de la Renda Mínima d’Inserció, reformes laborals en plenes vacances i canvis en la constitució, retallades dels nostres drets socials, etc. Per això, és necessari que tinguem continuitat, constància, que continui la pluralitat de reivindicacions i la unitat d’acció en la nostra assemblea, que cada setmana siguem més, siguem més sàbies i tinguem menys por. Per seguir caminant amb els projectes inciats als barris.

L’assemblea d’aquest diumenge estarà centrada en el debat i aprovació de la carta de l’assemblea i les línees de coordinació entre barris. Dues qüestions ja debatudes amb anterioritat i fonamentals per poder funcionar amb més eficiència i fluïdesa de com ho hem fet fins ara.

Vine i participa, la pluralitat ens fa créixer!

D’altra banda us posem en coneixement d’altres activitats a Barcelona que potser us seran d’interès:

  • Divendres 2 d’agost hi ha múltiples marxes convocades per les assemblees d’hospitals i difoses per la Plataforma d’Usuaris d’Hospitals Catalans.Consulta la convocatoria aquí
Anuncios

Una respuesta a “Tornem a la Plaça Sortidor! Diumenge 4set a les 18h

  1. Pingback: La dura vuelta de las vacaciones « Cien Kilómetros

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s