Barra a les festes alternatives de Sants

Veïnes i veïns,

Com ja sabeu s’acosten les festes de Sants i a l’última assemblea es va decidir participar muntant una barra. Aquesta activitat ens ajudarà a poder cobrir les necessitats d’una tardor que es preveu moguda!!

Hem creat un document de doodle, per tal de que tothom qui tingui disponibilitat i ganes s’apunti a cobrir algún torn.

Les dates són 25,26 i 27 d’Agost i s’han establert dues franges horàries, la primera de 19.00 a 23:00 (que també s’encarrega de muntar) i la segona de 23:00 a 02:00 (que s’encarrega de desmuntar), apunteu-vos i faciliteu si es possible correu i telèfon de contacte.

Per altra banda hi ha un llistat de necessitats que cal cobrir, ja sigui mitjançant l’aportació veïnal, o bé la compra de certs productes. La podeu consultar i apuntar tot allò que pugueu i volgueu aportar, aquí.

 Dilluns 22 d’agost ens trobarem a la cooperativa Germinal (C/Radas 27 ) a les 17:00 per tal d’anar a comprar el necessari, si podeu venir porteu el carro!! a les 20:00 tot aquell que pugui i vulgui aportar alguna de les coses que es necessiten; gots, safates, neveres, etc…. pot passar a entregar-les al mateix lloc.

Animeu-vos a partircipar! entre tot@s ho podrem tot!!!

 

Una respuesta a “Barra a les festes alternatives de Sants

 1. Benvolgudes i benvolguts,
  El lloc de comentar això seria l’assemblea, però malauradamente el 4 de setembre no hi seré i després ja sonarà a passat molt antic.
  Dijous passat vaig cobrir un torn de la barra de les Festes Alternatives de Sants i em van sorprendre dues coses més o menys fortuites que hi van passar.
  La primera va ser el comentari d’una persona de l’assemblea que no estava cobrint torn, però amb la què vaig xerrar-hi una estona. Jo no hi havia ni pensat, però em va comentar que no li semblava bé que l’assemblea fes diners venent alcohol. La veritat és que jo sóc més pedestre amb aquest tema i no li veig el problema a fer una cosa que, per més que dubtosa, està inserida en la nostra cultura, però em va deixar pensatiu.
  La segona cosa va ser que la organització ens obligués a vendre els mojitos & co. a 4,5 euros, després a 4. Sincerament, no em va semblar un preu gens alternatiu ni anticapitalista ni antiespeculador, com crec que molts de nosaltres ens intentem definir, malgrat les dificultats de fer-ho vivint en societat, i com resava un póster que teníem penjat al costat de la llista de preus. Crec que la sensació d’una persona que vagi a les festes alternatives i es trobi el mateix que a les festes ordinàries ha de ser certa decepció. Sí, hi havia algunes paradetes amb una mica d’informacions de moviments, però tot adherit als meravellosos valors de “sigueu lliures mentre no ens toqueu la butxaca”. Com dic, la part econòmica no em va semblar gens alternativa.
  Per la propera vegada, i si algú es sent identificat/da amb això a l’assemblea de diumenge, crec que cal discutir seriosament aquest aspecte i considerar molt bé tots els factors abans d’acceptar la participació a unes festes que porten el nom d”alternatives”, però que ens imposen tantes condicions. I si decidim participar-hi, no crec que haguem de renunciar a tantes coses: proposo que fem mojitos d’un litre o bé fem cas omís al preu que marca la organització.
  Quan vaig aparèixer fa uns pocs mesos a l’assemblea, em va semblar perfecte no participar a la mostra d’entitats del barri perquè estava capitalitzada per l’associació d’Amics d’El Molino. Ara, em sembla que hem comès l’error contrari.
  Fer quasi mil euros de barra és per celebrar, però no pot ser que renunciem a tantes coses per a fer calaix si volem ser tingudes en compte com un agent de canvi seriós.
  I com que això és una opinió, us convido a que en parlem, en persona o per via telemàtica, el dia que vulgueu.
  Salut i que la lluita ens enriqueixi i ens faci canviar!

  Carles

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s