El #16J El Poble Contra Bankia: el seu rescat les nostres retallades

Després de l’èxit d’OccupyMordor a les Torres de La Caixa (ara anomenades Torres Mordor), algunes assemblees de barri i moltes més amigues volem muntar-ne una altra el proper 16 de Juny davant de Bankia (La Bestia).

 La convocatòria és:
  • 18h Seu del PP (c/Urgell, 249/ M Hospital Clínic)-> Cassolada per anar a buscar als culpables de l’estafa financera i el rescat (saqueig)
  • 19h Seu Bankia (Diagonal amb Aribau) Judici Popular (19h) #ElPobleVsBankia .
En el judici participaran com a part acusadora -a més de les assemblees de barris- la PAH, l’Auditoria del Deute, la Marea Groga, l’Observatori del Deute de la Globalització i molts més col·lectius i plataformes que tenen molt a dir sobre l’estafa Bancària i el Rescat (saqueig).
En aquesta ocasió però, la Sentència la decidirem i executarem entre tots i totes!!! No us ho perdeu!! Que el 16J sigui una jornada de lluita compartida al carrer i una crida a passar a l’acció!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

1.No pagarem el rescat dels bancs! Per una Auditoria Ciutadana del deute.
2. Exigim la paralització dels desnonaments per raons econòmiques i dels desallotjaments i un canvi en la llei hipotecària per a la dació en pagament retroactiva.
3. Exigim l’expropiació de tots els pisos de les entitats bancàries intervingudes i conversió en habitatge de lloguer social. Mentrestant, ocuparem els pisos buits de bancs intervinguts amb diner públic.
4. El processament i condemna de tots els banquers i polítics culpables de la crisi financera i de l’estafa de participacions (preferents i altres).
5. La destitució del govern de PPCiU i l’obertura d’un procés contituent de democràcia directa i real construida entre totes.
6. Nacionalització del sistema financer sotmès a un control popular i democràtic.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
HT a Twitter: #elPobleVsBankia #OccupyBankia
Event al facebook: https://www.facebook.com/events/170967779699777/

6 Respuestas a “El #16J El Poble Contra Bankia: el seu rescat les nostres retallades

  1. Pingback: Rescatemos personas, desahuciemos banqueros - ¡Democracia real YA!

  2. Pingback: ¡A la calle contra el rescate! Democracia real YA! | Mazarrón Press 3.0 – Grupo VMPress

  3. Pingback: Por una verdadera democracia – Poder Civil » Rescatemos personas, desahuciemos banqueros

  4. Pingback: Rescatemos personas, desahuciemos banqueros | La web del Periódico de Villaverde

  5. Pingback: Rescatemos personas, desahuciemos banqueros « Assemblea de Pere Garau

  6. la unica esperanza para este pais es que surga algo positivo del 15 M PARA CAMBIAR NUESTRA SOCIEDAD,desearia aportar mi contribucion para unirme a este nuevo concepto,no podemos quedarnos en esta situacion.empezemos por el sistema bancario el cual lo definiis muy bien,que pagen con sus patrimonios,etc.etc,

Deja un comentario